Винаги искаме думите Обичам те!, произнесени от любим човек,  да

...
Винаги искаме думите Обичам те!, произнесени от любим човек,  да
Коментари Харесай

6 тайни за успешна любовна връзка

Винаги желаеме думите „ Обичам те! ”, произнесени от обичан човек,  да бъдат безконечни. Има няколко секрети, които сигурно ни дават гаранция за умерено и трайно партньорство.

Откритата и почтена връзка е един от най-важните фактори за поддържане на дълготрайна връзка. Двойките, които дават приоритет на връзката, като отделят време за постоянен диалог и поставят старания в действителност да изслушват колегата си, са склонни да имат по-силни и по-удовлетворяващи връзки.  Важно е да подхождате към диалозите с отворен разум и предпочитание да се учите от колегата си. По този метод можете да изградите по-здрава основа на доверие и почитание във връзката си.

Разрешаването на спорове по здравословен метод е от решаващо значение за поддържането на трайна връзка. Важно е да се подхожда към споровете с настройка за намиране на решение, което работи и за двамата сътрудници, вместо да се пробвате да „ спечелите “ разногласието. Това може да включва интензивно слушане, компромис и предпочитание да поемете отговорност за личните си дейности и страсти.

Доверието е сериозен съставен елемент на всяка дълготрайна връзка. Изграждането на доверие включва поредна почтеност, надеждност и бистрота. Двойките могат да открият доверие, като съблюдават обещанията и са надеждни. По този метод те основават чувство за сигурност и сигурност във връзката, което е от значително значение за трайно партньорство. Освен това, слагането на здравословни граници и откритото другарство може да помогне за определяне на доверие и създаване на здрава основа за връзката. Чрез обработване на доверие двойките могат да основат безвредна и подкрепяща среда, в която любовта им да процъфтява и пораства с течение на времето.

„ Мога да завладея света с едната ръка, стига да ми държиш другата. “



Честността и прозрачността също са от решаващо значение за построяването и поддържането на доверие в една връзка. Да бъдеш откровен и открит с колегата си може да помогне за поощряване на по-дълбоко възприятие за за фамилиарност и връзка. В случаите, когато доверието е нарушено, като да вземем за пример невярност, възобновяване на доверието изисква открита и почтена връзка, както и предпочитание да се преодолее болката и дискомфорта, породени от измяната. Като са транспарантни и почтени един с различен, двойките могат да укрепят връзката си и да изградят основа на доверие, която може да устои на провокациите, които пораждат с времето.

Прошката и освобождението от възмущение също са от значително значение за поддържането на доверие и трайна връзка. Задържането на яд и възмущение може да подкопае доверието и да сътвори отдалеченост сред сътрудниците. Прошката изисква подготвеност да се отървете от предишното и да се концентрирайте върху сегашното, което може да бъде предизвикателство, само че в последна сметка възнаграждаващо. Като приоритизират прошката и освобождението от възмущение, двойките могат да основат безвредна и подкрепяща среда, в която любовта им да продължи да пораства и процъфтява.

Физическата и прочувствената фамилиарност са съществени аспекти на една дълготрайна връзка. Физическата фамилиарност, като допиране с ръце, прегръдка и целувка, може да помогне на двойките да се почувстват по-свързани и в естетика с потребностите на другия. Емоционалната фамилиарност, въпреки това, включва шерване на личните мисли, усеща и уязвимости с колегата, създавайки безвредно и доверително пространство, където любовта им може да процъфтява.

Поддържането на искрата жива в една дълготрайна връзка изисква старания и желание. Двойките могат да създадат това, като включат романтика и любов в всекидневието си, като изненадващи срещи, любовни бележки и дребни жестове на добрина. Като отделят време един за различен и дават приоритет на интимността, двойките могат да поддържат мощна връзка и да поддържат любовта си жива.
 7 неща, които умният сътрудник не изисква от своята половинка

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР